Plaatsing balmuur sportveld Tholensestraat

25-10-2023 | Gemeente Den Haag
Fotografie: Yalp Nederland
Plaatsing balmuur sportveld Tholensestraat

Start werkzaamheden sportveld Tholensestraat

Donderdag 26 oktober starten de werkzaamheden voor het plaatsen van een interactieve balmuur op het sportveld Tholensestraat. De werkzaamheden duren ongeveer een week.

Bewoners deelden hun wensen voor het sportveld

Vorig jaar stond de Buurtbakkie-bus op het sportveld en konden bewoners, jong en oud, bij onder andere de jongerenwerkers van Welzijn Scheveningen en medewerkers van de gemeente hun wensen voor het sportveld doorgeven. Iets ‘interactiefs’ had de voorkeur. Daarom is gekozen voor balmuur ‘Yalp Sutu’.

De interactieve balmuur ‘Yalp Sutu’

De Yalp Sutu daagt iedereen uit tot actief sporten: jong en oud, valide en mindervalide. Eén druk op de knop geeft toegang tot verschillende spellen. De spelers kunnen kiezen uit voetbal, hockeybal, handbal, tennis en basketbal. De spellen hebben verschillende levels die steeds moeilijker worden. Hou de scores bij met de app en ga de competitie aan met vrienden, familie of buren!

Afstemming geluidsniveau balmuur

In overleg met omwonenden wordt het geluidsniveau afgestemd. De instellingen worden opgeslagen en kunnen alleen door een beheerder worden gewijzigd. 

Vragen?

Heeft u vragen over de werkzaamheden of het speeltoestel, stuur dan een e-mail naar: scheveningen@denhaag.nl. Een medewerker van het stadsdeel neemt vervolgens contact met u op.