Liefste straat verkiezing

19-03-2024 | Lief en Leedstraten
Liefste straat verkiezing

Liefste Straat Verkiezing 2023 bekroont Dirk Buserf, Jan Bronnerstraat en Hildo Kroplaan als winnaars

Den Haag, 15 maart 2024 - Op 7 maart 2023 vond in Theater de Regentesse de veelgeprezen Liefste Straat Verkiezing 2023 plaats, waar vier genomineerde straten streden om de prestigieuze titel "Liefste Straat van Den Haag 2023" te winnen.

Dirk Buserf, Jan Bronnerstraat en Hildo Kroplaan hebben de eer gekregen om de titel van de "Liefste Straat van Den Haag 2023" te dragen. Deze drie straten onderscheiden zich door hun gezamenlijke inspanningen om een gemeenschap te creëren waarin niemand zich eenzaam voelt en waar altijd iets te beleven valt. Door gezamenlijke activiteiten te organiseren op het plein en elkaar te ondersteunen in zowel vreugde als verdriet, vormen deze straten een levendig en ondersteunend netwerk binnen de gemeenschap. Als erkenning voor hun inzet ontvingen de winnaars een cheque ter waarde van 500 euro en de ereprijs van de "Liefste Straat van Den Haag 2023".

De tweede plaats ging naar De Nieuwendamlaan, gevolgd door De Columbusstraat op de derde plaats en de Pasteurstraat op de vierde plaats. Deze straten werden beloond met respectievelijk cheques ter waarde van 250, 150 euro, en een Straatfeestpakket ter waarde van 100 euro, met dank aan sponsor Jumbo Leyweg.

De avond was een groot succes met een aanwezigheid van ongeveer 150 enthousiaste buurtbewoners, samenwerkingspartners en ondersteuners van Lief en Leedstraten. Tijdens de feestelijke bijeenkomst werden ook twee willekeurige deelnemers verrast met straatfeestpakketten, aangeboden door Jumbo Leyweg.

De Liefste Straat Verkiezing is een jaarlijks terugkerend evenement dat de saamhorigheid en verbondenheid binnen de gemeenschap van Den Haag viert. Het is een viering van solidariteit en ondersteuning tussen buren en een erkenning van de kracht van gemeenschappen die samenwerken voor een betere leefomgeving.

Fotografie serie van