Wie brengt de frisse energie en ideeën voor Wijkberaad Duindorp

31-01-2023 | Wijkberaad Duindorp
Fotografie: Djamel de Ligt
Wie brengt de frisse energie en ideeën voor Wijkberaad Duindorp

Het Wijkberaad Duindorp zet zich in voor een schone, mooie en veilige wijk waar het goed wonen is. Het huidige bestuur heeft het met veel plezier gedaan, maar het is tijd voor een nieuw bestuur met frisse energie en ideeën voor Duindorp. Betrokken inwoners van Duindorp worden van harte uitgenodigd om te verkennen wat zij willen en kunnen doen voor de wijk.  

Het Wijkberaad Duindorp

Het wijkberaad is dé belangenbehartiger voor de inwoners. Het levert veel contacten op met wethouders, ondernemers, wijkpartners en inwoners. Het gaat dan over onderwerpen als parkeerbeleid, de Wijkagenda en herinrichting van de buitenruimte. Daarnaast organiseert het Wijkberaad jaarlijks een wijkoverleg, de jaarmarkt en de 4 mei herdenking.

Leerzaam en leuk

Er is ruimte voor een heel nieuw bestuur met frisse energie en ideeën. Je kunt deelnemen als bestuurslid, maar er is nog veel meer te doen. Het is heel leerzaam om als bestuurslid aan de gang te gaan. En het is zeker ook goed voor je netwerk. Daarnaast is het ook gewoon leuk. En je kunt wat bereiken voor je eigen wijk. Als nieuw bestuur hoef je het niet alleen te doen, er is volop ondersteuning mogelijk. Van de community builder Mariëlle, van PEP Den Haag en van het oud-bestuur.

Interesse?

Heb je interesse? Heb je vragen? Stuur een e-mail naar marielle.zomerschoe@denhaag.nl of bel 06-55127993