Deze zomer komen er twee grote zeilevenementen naar Scheveningen

2-05-2023 | Gemeente Den Haag
Deze zomer komen er twee grote zeilevenementen naar Scheveningen
The Ocean Race van 11 tot en met 15 juni en het Allianz WK Zeilen van 10 tot en met 20 augustus. Tijdens de evenementen zijn er tal van (watersport)activiteiten voor jong en oud. Als bewoner of ondernemer van dit gebied zit u op de eerste rij. De evenementen zijn gratis te bezoeken en worden een festijn voor zeilers, dagjesmensen en het bedrijfsleven. We realiseren ons dat grootschalige evenementen ook impact hebben op de directe omgeving. Lees daarom op de websites van de evenementen wat dit voor u kan betekenen en hoe u zich kunt voorbereiden.
 
The Ocean Race: theoceanracethehague.nl/omgeving
Allianz WK Zeilen: allianzsailingworlds.com/omgeving
 
Vragen over één van de evenementen? Mail naar: omgeving@theoceanracethehague.nl of omgeving@allianzsailingworlds.com u krijgt binnen 2 werkdagen een reactie.  
 
Voor beide evenementen wordt een informatiebijeenkomst georganiseerd voor de directe omgeving. Voor The Ocean Race vindt deze maandagavond 22 mei plaats in Campus@Sea. De uitnodiging hiervoor heeft u per post ontvangen. Aanmelden kan via bovenstaand mailadres. Voor het WK Zeilen vindt de bijeenkomst voor Duindorp plaats op donderdagavond 1 juni. De uitnodiging hiervoor ontvangt u binnenkort in de brievenbus. Alvast aanmelden? Mail naar: omgeving@allianzsailingworlds.com