De CLUB in Het Trefpunt

18-12-2023 | Wijkcentrum Het Trefpunt
De CLUB in Het Trefpunt

Na een dagje school is het tijd voor avontuur, spel en creativiteit op de CLUB bij het Trefpunt in Duindorp! Onze CLUB is de plek voor kinderen om te ontspannen, leren en nieuwe vrienden te maken. Kinderen in de leeftijd van 4 tot 10 jaar zijn van harte welkom op de CLUB.


Wat doen we allemaal?

We gaan naar buiten en verkennen de omgeving van Duindorp. Of het nu een bezoek is aan de kinderboerderij, avon-tuurlijk in het Apenbos spelen of een speurtocht door de duinen. De wereld om ons heen zit vol spannende ontdekkingen! Bij ons kunnen de creatievelingen fantas-tische knutselwerken maken. Ook bouwen we graag met de Lego. Laat je fantasie de vrije loop terwijl je een mooi huis bouwt. De gymzaal staat klaar voor allerlei leuke activiteiten en spellen.

Hebben de kinderen zelf een leuk idee? Dan horen wij die graag. We zorgen ervoor dat niemand zich verveelt! Bent u enthousiast geworden? Kom dan eens langs bij het Kinderwerk en laat je kind(eren) mee doen aan een van onze activiteiten.


Weekprogramma in je app

Heeft u of kent u kinderen in de leeftijd van 4-10 jaar die een keertje willen langskomen op de club? Voor tijdstippen van de clubs kunt u naar: www.welzijnscheveningen.nl

Ontvangt u liever het weekpro-gramma via WhatsApp of heeft u vragen dan kunt u ook bellen of een berichtje sturen naar het Kinderwerk (06) 13 60 34 16. Ons adres: Tesselsestraat 71.