OBS de Tweemaster

OBS de Tweemaster is een dynamische, openbare basisschool in het kloppend hart van Duindorp. Op De Tweemaster stimuleren wij onze leerlingen om het beste uit zichzelf te halen. Dit gebeurt zowel op cognitief vlak als op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Wat vind je leuk, en waarben je goed in?


Kernwaarden

Respect, veiligheid en verantwoordelijkheid zijn kernwaarden die we op de De Tweemaster omarmen. Onze school is een zogenoemde ‘PBS-school’. PBS staat voor positive behaviour support: dit betekent dat de manier waarop wij met elkaar omgaan een proactieve werking heeft op o.a. pestgedrag. Lees hier meer over PBS.


Brede buurtschool

De Tweemaster is een brede buurtschool: wij werken nauw samen met PCBS De Meerpaal, wijkcentrum ’t Trefpunt, NSO/BSO Triodus ‘Grote Beer’ en de Haagse Sporttuin Duindorp. Hierdoor zijn er korte lijntjes tussen alle faciliteiten op en om ons terrein, en kunnen wij een doorgaande lijn trekken op het gebeid van gewenst en ongewenst gedrag (PBS).


Ouders als partners

De Tweemaster is een ‘lerende’ school: wij zijn constant in ontwikkeling en kijken kritisch naar onze prestaties. Wij zien ouders als partners en betrekken hen graag bij de ontwikkeling van hun kind. Onze school is onderdeel van De Haagse Scholen, de stichting die het openbaar basisonderwijs in Den Haag verzorgt.


Benieuwd geworden?

Bezoek onze website voor meer informatie: https://www.obs-tweemaster.nl/

Contact

Tesselsestraat 75a
2583 JH Den Haag
070 - 355 86 19
OBS de Tweemaster

Social

OBS de Tweemaster

Activiteiten