Wijkberaad Duindorp

Het Wijkberaad Duindorp is belangenbehartiger van alle Duindorpers. Als bewonersorganisatie zetten wij ons actief in voor een prettige buurt om in te leven. Dit doen wij in samenwerking met partners in de wijk. Als Wijkberaad organiseren wij jaarlijks diverse evenementen, zoals de 4 mei herdenking, de jaarmarkt en de kerstverlichting op het Tesselseplein.

Het bestuur heeft regelmatig afstemming met diverse organisaties, waaronder de gemeente, wijkpartners en andere bewonersorganisaties. Een belangrijke taak van het bestuur is, om de bewoners van Duindorp op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen in de wijk. Het bestuur bestaat uit vrijwilligers die zelf ook in Duindorp wonen en komt gemiddeld één keer per maand bij elkaarin Het Trefpunt. Tweemaal per jaar organiseert het Wijkberaad een openbare vergadering, waar iedereen uit de wijk van harte welkom is.


Meld je aan als vrijwilliger

Vrijwilligers zijn van grote waarde voor de wijk. Of je nu jong of oud bent, veel of wat minder tijd over hebt, er is vast een activiteit die past bij jouw interesse en agenda! Vrijwilligerswerk bij Wijkberaad Duindorp is dicht bij huis, gezellig, zinvol en wordt gewaardeerd.

Als vrijwilliger kun je kiezen voor verschillende werkzaamheden, zoals het organiseren van een activiteit voor jong of oud, schrijven voor de website of meewerken aan een schonere of groenere omgeving. Je kunt deelnemen aan een werkgroep of eenmalig meehelpen bij een activiteit. Alle inzet is welkom.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Heb je zelf ideeën? Wij horen het graag. Stuur een e-mail naar info@wijkberaadduindorp.nl en dan neemt één van de bestuursleden contact op om kennis te maken.

Meer informatie over het Wijkberaad vind je op onze website: www.wijkberaadduindorp.nl

Contact

Bob Schut (Voorzitter)
Wilco Hartenveld (Penningmeester)
Tesselsestraat 71
2583 JH Den Haag
070 - 338 54 99
Wijkberaad Duindorp

Activiteiten