Wijkcentrum Het Trefpunt

Ontmoetingsruimte en activiteiten

In het Trefpunt is iedereen van harte welkom. Dagelijks bezoeken inwoners uit Duindorp en omgeving dit mooie wijkcentrum. Het is dé plek in de wijk om elkaar te ontmoeten en uw buurtgenoten (beter) te leren kennen. Loop gerust eens binnen in de grote ontmoetingsruimte voor een praatje, hapje of drankje. Of doe mee met één van de vele gezellige activiteiten.Veel van de activiteiten zijn gratis en voor sommige activiteiten betaalt u kleine bijdrage. Via deze link ziet u welke activiteiten er zijn.


Kom langs met vragen

Schroom niet om met uw vragen over werk, wonen, zorg en welzijn langs te komen. De medewerkers aan de balie beantwoorden graag uw vragen. Daarnaast vindt u in dit wijkcentrum een Servicepunt XL en zijn er ouderen adviseurs en maatschappelijk werkers aanwezig om u te ondersteunen waar nodig.


Ons motto: U staat er niet alleen voor!

In het Trefpunt zijn dagelijks allerlei leuke activiteiten waaraan u kunt deelnemen. De medewerkers begrijpen dat de drempel overgaan soms spannend is. Daarom streven zij zoveel mogelijk naar persoonlijk contact met u, zodat u het gevoel heeft er niet alleen voor te staan. Als u voor het eerst deelneemt aan een activiteit, dan meldt u zich bij de balie. Daar wordt u opgevangen door deactiviteitenbegeleider. U voelt zich vast snel thuis. Zien we u snel?


Contact

Danielle Harthoorn (Locatiemanager)
Sabine Rom (Assistent Welzijn)
Tesselsestraat 71
2583 JH Den Haag
070 - 338 54 99
Wijkcentrum Het Trefpunt

Social

Wijkcentrum Het Trefpunt

Activiteiten