Gemeente Den Haag

Het laatste nieuws en andere informatie over stadsdeel Scheveningen leest u op de stadsdeelpagina via deze link

Wijkagenda 2020-2024: voor iedere wijk een plan 

Een leefbare wijk met en voor de mensen die er wonen, werken en verblijven. Daar gaan inwoners, ondernemers, wijkorganisaties en de gemeente Den Haag de komende vier jaar samen aan werken. De wijkagenda helpt om samen verbeteringen uit te voeren. 

Iedere wijk in Den Haag krijgt een wijkagenda. In een wijkagenda staan de belangrijkste verbeteringen voor een wijk. De bewoners, ondernemers, samenwerkingspartners en medewerkers van de gemeente bepalen samen wat het meest belangrijk is. Zij voeren samen de verbeteringen uit. Een wijkagenda is er steeds voor 4 jaar. Bekijk hier de Wijkagenda Duindorp.
 

Spreekuur 

Een keer per maand is er een inloopspreekuur in Duindorp. Hier kunt u terecht met vragen aan onder andere de gemeente, handhaving, politie en woningcorporaties. Bijvoorbeeld over zorgen en veiligheid, wijkinitiatieven en subsidies. Het spreekuur is van 9.00- 10.30 uur in Het Trefpunt, Tessesestraat 71. 

Contact stadsdeelkantoor: scheveningen@denhaag.nl

 

Programmamedewerker Duindorp 

Randy Heuschen is sinds September 2022 actief in Duindorp als eerste aanspreekpunt voor bewoners en organisaties naar de gemeente Den Haag. “Als aanspreekpunt help ik graag bestaande of nieuwe initiatieven op weg en waar nodig verbind ik deze met elkaar. Gezamenlijk maken we Duindorp nóg leuker en mooier. Randy loopt veel rond in de wijk en werkt vaak vanuit wijkcentrum het Trefpunt. Dus heeft u vragen of een idee om de buurt mooier, veiliger of gezelliger te maken? Of wilt u iets anders kwijt? Spreek hem dan vooral aan.

Je kunt Randy vinden op verschillende social mediakanalen via Facebook en hem bereiken op randy.heuschen@denhaag.nl

Overige informatie

Informatie over onder andere afvalinzameling, melden van overlast of parkeren vindt u op de website www.denhaag.nl

Contact

Spui 70
2511 BT Den Haag
14070
Gemeente Den Haag

Social