Kinderwerk

Op zoek naar leuke activiteiten voor jouw kind na schooltijd? Maak dan kennis met het Kinderwerk. Het Kinderwerk biedt een veilige en gezellige speelomgeving voor kinderen van 4 tot en met 10 jaar uit Duindorp.

Het Kinderwerk heeft verschillende clubs, waar kinderen op een laagdrempelige manier en in een ongedwongen sfeer mee kunnen doen aan allerlei activiteiten. Voor veel jongens en meisjes voelt het Kinderwerk als een tweede thuis. Waar bekende gezichten, vriendjes en vriendinnetjes en een glaasje limonade met iets lekkers ze na schooltijd opwachten.

Want wat is er nu leuker dan samen spelen in één van de speeltuinen, te wandelen door de duinen, of speurtochten en bosspelen te doen? Is het slecht weer? Dan is het tijd om binnen lekker te knutselen, te bakken, te spelen met Lego of zich lekker uit te leven in de gymzaal. En hebben de kinderen zelf een goed idee voor een activiteit, dan staan we daar absoluut voor open! 

 

Voor wie: Kinderen uit Duindorp, van 4 tot en met 10 jaar
Wanneer: Van maandag t/m vrijdag, na schooltijd
Waar: Het Trefpunt, Duindorp
Aanmelden: Bel of Whatsapp naar 06-13603416

 

Benieuwd naar ons programma? Kijk op www.welzijnscheveningen.nl/kinderwerk 

Het Kinderwerk is onderdeel van Welzijn Scheveningen en streeft ernaar om kinderen uit Duindorp een veilige en gezellige speelomgeving te bieden.

Contact

Esther Broere (Coördinator Kinderwerk Duindorp)
Tesselsestraat 71 (Het Trefpunt)
2583 JH Den Haag
070 - 338 54 99