Huurdersraad Hof Wonen

De Huurdersraad Hof Wonen is een vrijwilligersorganisatie voor en door huurders en wordt ondersteund door een kantoor met betaalde medewerkers. De Huurdersraad behartigt de gezamenlijke belangen van alle Hof Wonen-huurders. Huurders kunnen bij ons terecht voor advies en ondersteuning op het gebied van onder andere leefbaarheid, onderhoud en servicekosten. Waar nodig verwijzen wij door naar de juiste instanties. Daarnaast adviseren wij Hof Wonen over allerlei onderwerpen die van invloed zijn op het huurbeleid.


Wijkambassadeur: iets voor jou?

Huur jij een woning van Hof Wonen en denk jij graag mee over het huren in jouw wijk? Vind jij het leuk om contact te onderhouden met medehuurders, om te horen wat er bij hen leeft? Help jij medehuurders graag op weg door hen te vertellen waar zij terecht kunnen met vragen over bijvoorbeeld reparaties, onderhoud of energiebesparing? Dan past de rol van wijkambassadeur misschien bij jou!


Schakel in de wijk

Als Wijkambassadeur ben je de schakel tussen huurders en de Huurdersraad. Signaleer je zaken die beter of anders kunnen, dan geef je dit door aan de Huurdersraad. Het bestuur bespreekt deze vervolgens met de directie van Hof Wonen om te bepalen welke oplossing mogelijk is.


Een opleiding en interessante bijeenkomsten

Alle Wijkambassadeurs krijgen een korte opleiding. Daarnaast zijn er zijn regelmatig interessante bijeenkomsten en gezellige borrels waar je ervaringen kunt delen en kunt bijpraten met de andere Wijkambassadeurs.

Kijk voor meer informatie op onze website: www.huurdersraadhofwonen.nl/wijkambassadeurs/


Meld je aan als Wijkambassadeur

Aanmelden kan via onze website: huurdersraadhofwonen.nl/2023/02/02/vacature-beleidsmedewerker-huurdersraad/

Contact

Edith Punt (Beleidsmedewerker Huurdersraad Hof Wonen)
06 4511 7191
Huurdersraad Hof Wonen
Huurdersraad Hof Wonen

Nieuws

Deze organisatie heeft nog geen nieuwberichten
Huurdersraad Hof Wonen

Activiteiten

Deze organisatie heeft nog geen evenementen