Gro-up Kinderdagverblijf Grote Beer

Kinderdagverblijf Grote Beer bestaat uit 2 dagopvanggroepen voor kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar. 1 van de groepen is de Voorschoolse Educatiegroep (VE).


Gro-up Buitenschoolse opvang Grote Beer

Wij zijn gevestigd in basisschool de Tweemaster. Onze gediplomeerde medewerkers bieden dagelijks gevarieerde en uitdagende activiteiten aan die passen bij de ontwikkelingsfase van uw kind. We gaan veel naar buiten. Naar het strand, de sportvelden of het leuke speelplein van de Tweemaster. En we maken regelmatig gebruik van de gymzaal van de Tweemaster. Wil uw kind liever een boek lezen? Dat kan natuurlijk ook. Bij ons mogen kinderen meedenken en meepraten. Bijvoorbeeld over de aanschaf van spelmateriaal en het activiteiten aanbod. Komt u kennismaken? Wij geven u graag een rondleiding!


Gro-up

Wie je ook bent, waar je ook vandaan komt: iedereen verdient de kans om het mooiste uit zichzelf te halen. Daarom bestaat gro-up. Hier creëren we samen met gezin en buurt een omgeving waarin kinderen van alle leeftijden kunnen groeien en ontwikkelen. We zijn actief in kraamzorg, kinderopvang, buurtwerk, jeugdhulp en onderwijs. Dus we voelen ons verantwoordelijk voor elke stap in het groeipad van een kind, van zwangerschap tot zelfstandigheid.

Contact

Sandra Rijpsma (Locatiemanager)
Patricia de Haas (Adjunct Locatiemanager)
Tesselsestraat 114
2583 JM Den Haag
070 - 312 00 10
Gro-up Kinderdagverblijf Grote Beer
Gro-up Kinderdagverblijf Grote Beer

Nieuws

Deze organisatie heeft nog geen nieuwberichten
Gro-up Kinderdagverblijf Grote Beer

Activiteiten

Deze organisatie heeft nog geen evenementen