Duindorp S.V.

Duindorp S.V. is een voetbal vereniging voor jong en oud. Bij ons staan voetbalplezier, gezelligheid en saamhorigheid voorop. De afgelopen jaren zijn er goede prestaties geleverd en de jeugdafdeling is enorm gegroeid naar maar liefst 15 teams voor jongens en meiden. Naast de jeugdteams heeft de vereniging een aantal junioren-, senioren- en damesteams en het veteranenteam. Het hoogste team, Zaterdag 1, voetbalt in de derdeklasse.

Wij spelen op Sportpark Houtrust en beschikken daar over twee wedstrijdvelden en onze gezellige kantine. De club organiseert veel leuke activiteiten voor de jeugd en de kantine is regelmatig het toneel voor onder andere een avondje klaverjassen, bingo of een etentje na de training.


Vrijwilligers

Binnen de vereniging kunnen wij rekenen op veel enthousiaste vrijwilligers. Zij vervullen een onmisbare rol. Geen voetbal zonder scheidsrechters, trainers en leiders of vrijwilligers die activiteiten organiseren of het terrein onderhouden. Geen gezelligheid of inkomsten zonder barpersoneel.


Historie

De vereniging is opgericht op 15 augustus 1950 als Duindorp Sport Vereniging. De eerste jaren van het bestaan van de club werd er naast voetbal ook aandacht besteed aan dameshandbal, korfbal, wandelen en volleybal. Leuk weetje; begin jaren tachtig speelde Dick Advocaat een seizoen mee bij Duindorp S.V.

Lees hier meer over de historie van Duindorp S.V.

Contact

Houtrustlaan 1 (Sportpark Houtrust)
2566 ZW Den Haag
070 - 364 94 88
Duindorp S.V.

Social

Duindorp S.V.

Nieuws

Deze organisatie heeft nog geen nieuwberichten
Duindorp S.V.

Activiteiten

Deze organisatie heeft nog geen evenementen