Buurtsportcoach Senioren

De Buursportcoach Senioren helpt!

Wil je meer bewegen? Werken aan je gezondheid? Of heb je jaren niet gesport en wil je dit weer oppakken? Dan ben je bij de Buurtsportcoach Senioren aan het juiste adres. 

De Buurtsportcoach Senioren heeft een goed overzicht van betaalbaar beweegaanbod in de wijk en staat klaar om jou te helpen. In een persoonlijk gesprek kijken we naar jouw wensen en mogelijkheden. Dit is gratis en vrijblijvend. Na dit gesprek brengen we je in contact met een groep of vereniging. We horen na een paar weken graag hoe dat bevalt. 

Twijfel je of je veilig kunt bewegen of sporten? Neem dan contact op met je huisarts of fysiotherapeut. Zij kunnen jou adviseren over jouw sport- en beweegmogelijkheden.
 

Voor wie? 

Voor alle senioren uit Scheveningen en Duindorp. Woon je in een ander stadsdeel en ben je 50+? Neem dan contact op met de Buurtsportcoach Senioren Marian van Koesveld 06 39 27 07 85.

Aanmelden

Neem dan contact op met de Buurtsportcoach Senioren Marian van Koesveld op 06 39 27 07 85 of kom langs bij het inloopspreekuur van 10:30 to 14:00 iedere 2de dinsdag van de maand in het Trefpunt. 

Marian is ook aanwezig op het Duindorps Bakkie iedere langste donderdag van de maand in het Trefpunt van 9:00 tot 10:30.

Contact

Marian van Koesveld (Buurtsportcoach Senioren Den Haag Stedelijk)
06 39 27 07 85
Buurtsportcoach Senioren

Nieuws

Deze organisatie heeft nog geen nieuwberichten
Buurtsportcoach Senioren

Activiteiten

Deze organisatie heeft nog geen evenementen